Opnemen

De camera kan opnemen wanneer een beweging wordt gedetecteerd. Voor het instellen van deze functie, zie de sectie „Bewegingsdetectie”.

De camera heeft geen intern geheugen dus een SD-kaart moet in de camera worden geplaatst. De SD-kaartsleuf vindt u aan de achterkant van de camera onder het rubberen deksel, naast de voedingskabel. De SD-kaart moet van snelheidsklasse 10 zijn voor de beste prestaties.

Om handmatig op te nemen, ga naar de live video door het zoeken van de naam van de camera en op de snapshot of het pictogram onder de naam van de camera te tikken.

camerapicture

In de stand live video, tik op de rode cirkeltoets om de opname te starten. De camera zal 60 seconden opnemen en u heeft de opname niet uit te schakelen; deze zal automatisch stoppen.

Om een snapshot te maken, tik op de cameratoets. Er is geen SD-kaart nodig om snapshots te maken omdat deze worden opgeslagen op uw smartphone/tablet. Voor iOS zullen ze in de filmrol worden opgeslagen. Voor Android zullen ze worden opgeslagen in de fotogallerij – snapshot-map.

Om uw opgenomen bestanden te bekijken gaat u naar het hoofdmenu en tikt u op de toets Instellingen.

Foto 2015-03-31 15 13 59

Tik vervolgens op de gebeurtenissenlijst voor de camera waar de opnamen zijn gemaakt.

app_event_list

U ziet nu een lege Gebeurtenissenlijst. Tik op zoeken en stel de filter in op de tijdsintervallen die u wilt zien. Tik op OK. U krijgt nu een lijst met alle opgenomen gebeurtenissen. Tik op de rij die u wilt kijken.

Foto 2015-04-24 13 19 17          Foto 2015-04-24 13 24 11          Foto 2015-04-24 13 24 30

Bestanden downloaden

Zie de Engelse handleiding.

Bestanden verwijderen

Zie de Engelse handleiding.