Ofte stilte spørsmål (OSS)

 • Kameraet vil ikke koble til min WiFi-ruter.
  • Vær oppmerksom på at ruteren må være passordbeskyttet når du installerer kameraet via WiFi. Hvis du har andre enheter på nettverket som krever en tilkobling uten passord, kan du opprette et passordbeskyttet gjestenettverk på ruteren som kameraet kan bruke.
 • Jeg har glemt sikkerhetskoden
  • Standardkoden er 123456, som du må endre første gang du installerer kameraet. For å tilbakestille kameraet til standard trykker du på tilbakestillingsknappen på strømkabelen i omtrent 5 sekunder til den røde LED-lampen begynner å blinke.
 • Jeg har glemt administratorpassordet
  • Standardpassordet er 123456. Se punktet ovenfor for å tilbakestille kameraet til standardverdiene.
 • Jeg har glemt PIN-koden i appen
  • Av sikkerhetsmessige grunner må du avinstallere appen fra telefonen/nettbrettet og installere det på nytt. Deretter må du legge til alle kameraene på nytt.
 • Hvor mye data kan jeg lagre på SD-kortet?
  • Hver hendelse er på 60 sekunder
Kapasitet på mikro-SD HD/bedre bilde Bedre streaming
4 GB 150 hendelser 180 hendelser
8 GB 300 hendelser 600 hendelser
16 GB 600 hendelser 720 hendelser
32 GB 1200 hendelser 1440 hendelser
 • Hva slags SD-kort brukes?
  • Micro SD
 • Hva er forskjellen på wifi- og hotspot-modus?
  • I hotspot-modus kan du kun se kamerabildet når du er innenfor rekkevidden til kameraet. I wifi-modus er kamerabildet koblet til internett og du kan se kameraet uansett hvor du er, så lenge du har en internettforbindelse.
 • Ruteren min har ikke wifi. Hva må jeg gjøre?
  • Du kan koble til kameraet med en nettverkskabel. Bruk USB-RJ45-kabelen og RJ45-tilkoblingen, som følger med, og koble RJ45-tilkoblingen til ruterens LAN-inngang med en nettverkskabel med tilstrekkelig lengde.
 • Kan andre se kameraet mitt?
  • Nei, da de må logge inn på nettverket ditt, eller ha DID og passordet til kameraet ditt, for å gjøre dette.
 • Hvorfor er det symboler for et tannhjul, en søppelkanne og en liste i bildet mitt?
  • Du har gått inn i innstillingsmenyen. Trykk på innstillingsknappen (nummer to fra nederst til venstre) for å slå innstillingsmenyen enten på eller av.
 • Bildet fryser når jeg er i hovedvinduet.
  • Ja, bildet blir bare oppdatert når du velger kameraet. Du ser direktevideo når du trykker på bildet.
 • Kan jeg koble flere kameraer til telefonen min?
  • Ja, bare trykk på knappen bortest til venstre i hovedvinduet for å legge til et nytt kamera.
 • Er signalet fra kameraet kryptert?
  • Ja.
 • Er kameraet vannbestandig?
  • Ja, det er i klasse IP66.
 • Kan jeg høre lyd fra kameraet?
  • Ja, bare trykk på høyttalersymbolet (nummer to fra venstre) når du er i direktevideomodus.
 • Kan jeg lagre bilder fra kameraet på telefonen min?
  • Ja, bare trykk på kamerasymbolet (bortest til venstre) når du er i direktevideomodus.
 • Kan jeg lagre video fra kameraet på telefonen min?
  • Nei, men du kan lagre video på kameraets SD-kort, forutsatt at du har et kort installert. Trykk på den røde opptaksknappen (nummer tre fra venstre) i direktevideomodus. Deretter kan du laste ned videoen på telefonen din.
 • Flere spørsmål?