Kameran perusasennus puhelimen/tabletin sovelluksessa – yhteys reitittimeen ja internetyhteys

Vakioasennukseen tarvitaan reititin, jossa on mahdollisuus kaapeliliitäntään ja langattomaan liitäntään.

Huomaa, että reititin on suojattava salasanalla, kun asennat kameran Wi-Fin kautta. Jos sinulla on muita yksiköitä verkossa, jotka vaativat salasanatonta yhteyttä, voit luoda reitittimeen salasanalla suojatun vierasverkon kameran käyttöön.

 1. Lataa farmCam-sovellus AppStoresta tai Google Playsta. Sovellus on tällä hetkellä saatavilla vain iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.
 2. Liitä kamera reitittimeen lyhyellä micro-USB-RJ45-kaapelilla. Käytä tarvittaessa RJ45-liitintä ja sopivan pituista lisäverkkokaapelia.
 3. Kytke kamera virtaliitäntään.
 4. Odota noin 45 sekuntia, että kamera käynnistyy. Sekä vihreän että punaisen LED-valon pitäisi palaa tasaisesti.
 5. Varmista, että puhelimesi/tablettisi on yhdistetty samaan reitittimeen kuin kamera.
 6. Avaa sovellus ja kosketa Lisää kamera -symbolia
  app_add
 7. Kosketa Hae, valitse kamera luettelosta ja kosketa Yhdistä.
  Foto 2015-03-31 15 14 08          Foto 2015-03-31 15 14 21
 1. Syötä valitun järjestelmän nimi ja turvakoodi. Oletuskoodi on 123456, ja sinua pyydetään vaihtamaan se. Erikoismerkkejä, kuten å, ä, ö, #, &, ja vastaavia ei voi käyttää. HUOMAA: Kirjoita uusi koodi muistiin! Jos kadotat koodin, joudut nollaamaan kameran. Lisätietoa löytyy usein kysytyistä kysymyksistä.
  Foto 2015-03-31 15 15 08
 2. Kosketa Tallenna. Näyttö palaa aloitussivulle.
 3. Kamera on edelleen yhteydessä reitittimeen verkkokaapelin kautta. Jos haluat yhdistää kameran reitittimen langattomaan verkkoon, kosketa Asetukset-painiketta.
  settings
 1. Kosketa sitä Kameran asetukset -painiketta, joka liittyy kameraan, jonka haluat yhdistää.
  app_device_edit
 2. Valitse Lisäasetukset.
  Foto 2015-03-31 15 15 30
 3. Sinulta kysytään järjestelmänvalvojan salasanaa. Tämä on eri salasana kuin turvakoodi, mutta sen oletusarvo on sama (123456). Kaksi eri salasanaa mahdollistaa sen, että voit antaa muille ihmisille turvakoodin, jolla saa yhteyden kameraan, mutta jolla ei voi muuttaa kameran asetuksia, koska siihen tarvitaan järjestelmänvalvojan salasana.
 4. Lisäasetusvalikko aukeaa. Vieritä näyttöä alaspäin kohtaan WiFi.
  Foto 2015-03-31 15 16 06          Foto 2015-03-31 15 16 12
 1. Kosketa WiFi-tekstiä, valitse langattoman verkkosi reititin ja syötä reitittimen salasana.
 2. Kosketa Takaisin ja sitten Tallenna.
 3. Kosketa Asetukset-painiketta uudestaan poistuaksesi asetustilasta.
  settings
 1. Irrota reitittimeen menevä verkkokaapeli ja käynnistä kamera uudelleen. Odota 45 sekuntia, kun kamera muodostaa yhteyden uudelleen. Vihreä LED-valo palaa tasaisesti, kun kamera on yhteydessä verkkoon.
  • Jos kamera ei muodosta yhteyttä 45 sekunnin aikana (vihreä LED-valo ei pala tasaisesti), varmista että reitittimen salasana on oikein ja että kamera on riittävän lähellä langatonta reititintä. Sammuta kamera, kytke lyhyt micro-USB-RJ45-kaapeli reitittimeen ja toista yllä olevat toimenpiteet alkaen vaiheesta 10.
 2. Kosketa kameran kuvaa. Jos kamera ei ole lähettänyt kuvaa, näytetään alla oleva Yhdistetty-kuvake. Kosketa tässä tapauksessa kuvaketta, ja kameran syöte tulee näkyviin.
  connected