Bewegingsdetectie

De bewegingsdetectie vindt u onder Gevoeligheidsinstelling in het menu Geavanceerde instellingen.

 1. Tik op de toets Camera-instellingen voor de camera waarvoor u bewegingsdetectie wilt inschakelen.
  app_device_edit
 2. Selecteer Geavanceerd.
  Foto 2015-03-31 15 15 30
 3. U zult gevraagd worden het beheerderswachtwoord in te voeren. Dit is een ander wachtwoord dan de beveiligingscode maar het heeft dezelfde standaardnaam (123456).
 4. U ziet nu het menu Geavanceerde Instellingen. Scroll naar beneden om de sectie Gevoeligheidsinstelling te vinden.
  Foto 2015-03-31 15 16 23
 5. Om de bewegingsdetectie in te schakelen, zet de schakelaar op aan
 6. De bewegingsdetectiestand kan op Uit worden gezet (geen bewegingsdetectie), PIR-functie (met gebruik van biomassadetectie op basis van hardware) of Software (software-analyse om de nauwkeurigheid van de de PIR te verbeteren)
 7. Voor Software kan de gevoeligheid worden ingesteld onder de rij Bewegingsdetectie. Deze rij is alleen zichtbaar wanneer Software is geselecteerd als detectiestand. Verschillende gevoeligheidsinstellingen kunnen worden gebruikt overdag en ‘s nachts.
  1. LOW-instelling: geschikt voor detectie van grotere objecten binnen 3-5 meter
  2. HIGH-instelling: geschikt voor detectie van kleinere objecten binnen 5-6 meter
 8. Als u een e-mail wilt ontvangen wanneer de camera beweging detecteert, tik op de rij E-mail en voer de informatie in van de accounts voor verzenden en ontvangen. Wij raden het gebruik van G-mail aan als account voor verzending. Het wachtwoord is voor de account voor verzending.
  • Gebruik SSL: ja
  • SMTP-server: smtp.gmail.com
  • SMTP-port: 465
   Foto 2015-04-23 14 33 42
 9. Tik op OK en vervolgens op Terug.
 10. Zet Melding via e-mail op Inschakelen om de e-mailfunctie in te schakelen.
  Foto 2015-04-23 15 16 14
 1. Als u wilt dat de camera opneemt wanneer beweging wordt gedetecteerd, dient u een micro SD-kaart in de camera te plaatsen. De SD-kaartsleuf vindt u aan de achterkant van de camera onder het rubberen deksel, naast de voedingskabel. De SD-kaart moet van snelheidsklasse 10 zijn voor de beste prestaties.
 2. U kunt kiezen of de oudste bestanden op de SD-kaart moeten worden overschreven door SD-kaart overschrijven op Inschakelen te zetten. Als u liever alle bestanden bewaart en deze handmatig wilt wissen, zet SD-kaartg overschrijven dan op Uitschakelen. OPMERKING: de camera zal niet in staat zijn op te nemen zodra de SD-kaart vol is als u deze optie op Uitschakelen zet..