Tilføjelse af kamera

Der kan tilsluttes op til fire kameraer til machineCam-skærmen. Det medfølgende kamera i machineCam-systemet er som standard kædet sammen med kanal 1.

Start ikke kameraet på dette tidspunkt. På skærmen skal du anvende piletasterne til at vælge den kanal, som du ønsker at benytte til dit nye kamera. Kanalen vises i øverste venstre hjørne.

mC-addcamera1

Tryk på den runde knap for at få adgang til menuen. BEMÆRK: Tryk ikke på knappen, og hold den ikke nede – det slukker skærmen. Anvend pilene til at navigere hen til ikonet Tilføj kamera.

mC-addcamera2

Det aktive ikon er indikeret med hvidt. Tryk på firkanten for at få adgang til indstillingen. Du ser nu teksten ”Start på sammenkædning” og en nedtælling. Start kameraet, og det finder automatisk skærmen og tildeler sig den valgte kanal. Hvis kamerabilledet ikke vises automatisk, skal du anvende en kuglepen eller en papirclips og trykke på den indbyggede knap, der er markeret med ”SAMMENKÆD” og sidder på bagsiden af kameraet tæt på antennestikket. Dette skal gøres, inden nedtællingen er færdig.

Skärmavbild 2015-06-23 kl. 17.41.47