Installatie

Monitor

Selecteer de juiste voedingskabel afhankelijk van hoe de monitor gevoed zal worden en sluit deze aan op de monitorkabel.

Als de monitor rechtstreeks door het elektrische systeem van het voertuig gevoed dient te worden, sluit de zwarte draad dan aan op de aarding en de rode draad op de positieve pool van het elektrische systeem. Wanneer de witte draad is verbonden met de positieve draad van het achteruitrijlicht, schakelt de monitor automatisch over naar kanaal 4 wanneer het achteruitrijlicht wordt ingeschakeld. Het is niet nodig de witte draad te verbinden als deze functie niet gebruikt zal worden.

Als de monitor via het 12 V stopcontact/de aansteker gevoed dient te worden, plaatst u de adapter in het stopcontact.

Bevestig de zuignaphouder aan de achterkant van de monitor. Reinig het oppervlak waar de zuignaphouder geplaatst dient te worden en bevestig deze goed om te voorkomen dat de monitor valt.

mC-monitor-installation

Camera

Als de camera gebruikt dient te worden met de FlexiPack-accu, bevestig dan de meegeleverde magneet aan de camerahouder. Zorg dat de schroeven niet uit het magnetische oppervlak steken. Sluit de camera aan op de FlexiPack en plaats de camera en accu op de daarvoor bestemde plaats. OPMERKING: De FlexiPack zal onmiddellijk na aansluiten de camera voeden. Als de accu aangesloten blijft terwijl deze niet in gebruik is, zal deze ontladen.

Als de camera rechtstreeks via het elektrische systeem van het voertuig gevoed dient te worden, bevestig de camerahouder dan stevig op de daarvoor bestemde plaats. Gebruik de verlengkabel van de camera en verbind de zwarte draad met de aarding en de rode draad met de positieve pool van het elektrische systeem.