Een camera toevoegen

Er kunnen maximaal vier camera’s op de machineCam-monitor worden aangesloten. De camera die bij het machineCam-systeem is inbegrepen zal standaard gekoppeld zijn aan kanaal 1.

Schakel de camera in deze fase niet in. Gebruik op de monitor de pijltoetsten om het kanaal te selecteren dat u wilt gebruiken voor uw camera. Het kanaal wordt in de linkerbovenhoek getoond.

mC-addcamera1

Druk op de ronde knop om het menu te openen. OPMERKING: Niet ingedrukt houden – hierdoor zal de monitor uitschakelen. Gebruik de pijlen om te navigeren naar het pictogram Camera toevoegen.

mC-addcamera2

Het actieve pictogram wordt met wit aangeduid. Druk op het vierkant om de optie te openen. U ziet nu de tekst „Start koppeling” en een afteltimer. Schakel de camera in en deze zou nu automatisch de monitor moeten herkennen en zichzelf toewijzen aan het geselecteerde kanaal. Als het camerabeeld niet automatisch wordt weergegeven, gebruik dan een pen of een paperclip en druk op de interne knop gemarkeerd met „KOPPELEN” aan de achterkant van de camera, dicht bij de antenneaansluiting. Dit moet binnen het aftellen gebeuren.

Skärmavbild 2015-06-23 kl. 17.41.47